CAMERA ROATA 16/70 R 20 KABAT

 • 200.00 lei


Adaugă
la favorite

 • Plăți sigure prin card sau ramburs
 • Garantie inclusa 2 ani
 • Retur in 14 zile

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

 • icon

  Constantinescu Viorel

  0755855249 / 0724243030 / 0247466397 ( fix )
  Vei putea directiona apelul catre reprezentantul zonei geografice din care faci parte.

Descriere produs

Camera roată 16/70 R 20 Kabat este un produs de înaltă calitate, proiectat special pentru a satisface nevoile vehiculelor cu anvelope de dimensiunea 16/70 R 20. Această cameră de roată este fabricată de Kabat, un brand cunoscut pentru producția de accesorii auto durabile și fiabile.

Caracteristicile acestei camere de roată includ dimensiuni precise, asigurând o potrivire perfectă cu anvelopa de dimensiunea menționată. Cu ajutorul acestei camere, veți putea menține presiunea optimă în anvelopă, ceea ce va contribui la o experiență de conducere sigură și confortabilă.

Camera roată 16/70 R 20 Kabat este fabricată din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură și deteriorare. Aceasta asigură o durabilitate ridicată și o rezistență sporită la impacte și perforări.

Cu ajutorul acestei camere de roată, veți putea prelungi durata de viață a anvelopei și veți reduce riscul de dezumflare sau explozie a acesteia. De asemenea, veți beneficia de o aderență mai bună pe drumuri umede sau alunecoase, asigurând astfel o siguranță sporită pentru dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră.

Kabat este un brand de încredere, recunoscut în industria auto pentru produsele sale de înaltă calitate. Cu această cameră de roată, veți obține performanțe excelente și veți beneficia de o valoare excelentă pentru banii investiți.

Alegeți camera roată 16/70 R 20 Kabat pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră este echipat cu accesorii de cea mai bună calitate. Investiția într-o cameră de roată durabilă și fiabilă va aduce beneficii pe termen lung și vă va oferi o experiență de conducere sigură și confortabilă.


Spune-ți opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse recomandate