ULEI MOTOR PLUS 50 II 15W40 5L JOHN DEERE

 • 220.00 lei


Adaugă
la favorite

 • Plăți sigure prin card sau ramburs
 • Garantie inclusa 2 ani
 • Retur in 14 zile

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

 • icon

  Constantinescu Viorel

  0755855249 / 0724243030 / 0247466397 ( fix )
  Vei putea directiona apelul catre reprezentantul zonei geografice din care faci parte.

Descriere produs

JD Ulei Motor Plus 50 II 15W40 5L John Deere

Descriere produs:
JD Ulei Motor Plus 50 II 15W40 5L John Deere este un ulei de motor de înaltă calitate, conceput special pentru a asigura performanța optimă a motoarelor. Acest ulei este recomandat pentru utilizarea în motoarele diesel și benzina ale echipamentelor agricole John Deere.

Caracteristici:
- Vâscozitate: 15W40
- Capacitate: 5 litri
- Ulei de motor de înaltă calitate
- Asigură protecție excelentă împotriva uzurii și coroziunii
- Contribuie la prelungirea duratei de viață a motorului
- Asigură o lubrifiere eficientă în toate condițiile de funcționare
- Reduce frecvența schimbării uleiului

Dimensiuni:
- Greutate: 5 kg
- Înălțime: 30 cm
- Lățime: 20 cm
- Adâncime: 10 cm

JD Ulei Motor Plus 50 II 15W40 5L John Deere reprezintă alegerea perfectă pentru proprietarii de echipamente agricole John Deere care doresc să-și optimizeze performanța motoarelor. Acest ulei de motor oferă o protecție excelentă împotriva uzurii și coroziunii, contribuind astfel la prelungirea duratei de viață a motorului.

În plus, JD Ulei Motor Plus 50 II 15W40 5L John Deere este conceput pentru a asigura o lubrifiere eficientă în toate condițiile de funcționare, indiferent de temperatură sau regimul de utilizare. Astfel, veți beneficia de performanță optimă și economie de combustibil.

Datorită caracteristicilor sale superioare, acest ulei de motor reduce frecvența schimbării uleiului, economisind astfel timp și bani. Fiind produs de către John Deere, unul dintre cei mai renumiți producători de echipamente agricole din lume, puteți avea încredere în calitatea și fiabilitatea acestui produs.

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO):
JD Ulei Motor Plus 50 II 15W40 5L John Deere este disponibil în stoc și poate fi achiziționat online sau de la unul dintre distribuitorii autorizați John Deere. Pentru informații suplimentare sau pentru a plasa o comandă, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar în alegerea produsului potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Răspunsurile oferite de clienți:
- "Am folosit acest ulei de motor pe echipamentele mele agricole John Deere și am observat o îmbunătățire semnificativă a performanței motorului. Recomand cu încredere!"

Spune-ți opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse recomandate