FURCA BALOTI TRACTOR SI TEPUSE

4 FURCA BALOTI TRACTOR SI TEPUSE

Dinte încărcător frontal 36x800mm piuliță M22x1,5mm negru gopart

Ultimele bucăți

200.00 lei

..

FT1001 Bucșă conică pentru dinte

In stoc

50.00 lei

..

FT2050 Unitatea de transport baloți mari cu schimbare rapidă

Ultimele bucăți

1,750.00 lei

Construcție robustă cu armătură de colț și plăci adaptorMontaj european standardDurată lungă de func..

Furca baloți tractor și tepuse este un accesoriu esențial pentru manipularea și transportul baloților de paie, fân sau alte materiale agricole. Această furcă este concepută pentru a fi montată pe brațul tractorului și este echipată cu tepuse solide și rezistente.

Caracteristicile principale ale furcii baloți tractor și tepuse sunt următoarele:

1. Dimensiuni: Furca are o lungime optimă de X metri, ceea ce permite manipularea eficientă a baloților de diferite dimensiuni. Lățimea furcii este de Y centimetri, asigurând o stabilitate maximă în timpul transportului.

2. Materiale de calitate: Furca baloți tractor și tepuse este fabricată din oțel rezistent, ceea ce îi conferă durabilitate și rezistență la uzură. Tepusele sunt realizate dintr-un material robust, capabil să suporte greutăți mari și să reziste la presiuni intense.

3. Montare ușoară: Furca este proiectată pentru a fi montată rapid și ușor pe brațul tractorului, eliminând astfel necesitatea de a utiliza alte echipamente sau unelte speciale. Astfel, veți economisi timp și efort în procesul de instalare.

4. Utilizare versatilă: Furca baloți tractor și tepuse poate fi utilizată în diverse aplicații agricole, cum ar fi încărcarea și descărcarea baloților de pe remorci sau din câmp. Indiferent de tipul de material agricol pe care doriți să-l manipulați, această furcă vă va oferi o soluție eficientă și sigură.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile principale ale furcii baloți tractor și tepuse. Acest accesoriu este un instrument indispensabil pentru orice fermier sau operator agricol care dorește să își optimizeze procesele de manipulare a baloților. Investiția într-o furcă de calitate va aduce beneficii semnificative în ceea ce privește eficiența și productivitatea activităților agricole.

Pentru mai multe informații despre furca baloți tractor și tepuse, vă rugăm să ne contactați sau să vizitați pagina noastră web. Suntem gata să vă oferim suportul necesar pentru alegerea echipamentului potrivit nevoilor dumneavoastră.